Gondoljon a saját és a következő generációk jövőjére:

Váltson olyan fenntartható energiaellátóra, amellyel 25 évre kiválthatja a villanyszámláját

Kérjen díjmentes ajánlatot vagy helyszíni felmérést és nézze meg, mennyi idő alatt térülne meg Önnél a napelem rendszer.

3000+

elégedett ügyfél ajánlásával

közel 10 év

tapasztalat

IEC 62446

European standard

"A" katgóriás

Üzleti minősítés

10 év

inverter garancia

20 év

Panel garanacia

25 év

Lineáris Termelési garancia

Magyar

100% ban magyar cég

Biztos pontot keresünk a bizonytalan körülmények között

Infláció.

Klímaválság.

Felfordulás az energiapiacon.

Nem tudjuk, hogy az utóbbi időben fölénk gyűlt felhők mikor vonulnak el, abban viszont biztosak vagyunk, hogy minél előbb keres valaki alternatív energiaforrást, annál hamarabb szabadul meg egy kiszámíthatatlan kiadástól és tesz egy lépést az élhetőbb jövő felé.

Ideje kihasználnunk, hogy évi 1800-2000 órát napfényben sütkérezünk

Megtanultuk, hogy az éghajlati és a domborzati adottságaink megvannak ahhoz, hogy a napenergiával részben vagy egészben biztosítsuk egy-egy épület áramellátását – mégsem élünk vele igazán.

Bár az utóbbi évek támogatásainak köszönhetően egyre több helyen csillan meg a napelem (a családi házaktól a többcsarnokos üzemekig), de csak akkor nyugodhatunk meg igazán, ha eljutunk oda, hogy nagyrészt alternatív forrásokkal fedezzük az energiaigényünket.

Addig még hosszú út áll előttünk, de minden egyes 25-30 évre telepített napelemrendszerrel biztos lépést teszünk a fenntarthatóbb világ felé.

3-4 hónap múlva hálás lesz magának, aki időben felmérte a napelempiacot

Mert 2020 óta évi kb. 150%-kal nő a telepített napelemek száma, de közben fokozatosan begyűrűzött a szegmensbe az infláció és kilátásba került az alapanyaghiány.

Ez két dolgot jelent.

Egyrészt elképzelhető, hogy a napelempanelek, rögzítések várólistás termékek lesznek. Másrészt egyes áramszolgáltató hálózatok napelemrendszer befogadóképessége lassan betelik és a megbízható, jelentős tapasztalattal rendelkező kivitelező cégek kapacitásai is hetekre, hónapokra le vannak kötve.

Magyarán a kivárás most az egyik legrosszabb taktika.

Muszáj megjegyeznünk, hogy a napelemrendszer jól hangzik, mégsem ajánljuk mindenkinek

Csalódást okozhat azoknak, akik:

  • gyors megtérülésre számítanak, mert ennek a befektetésnek kell pár év, hogy visszahozza az árát (utána viszont hasznot is termelhet).
  • már az ajánlat elfogadását követő napon szeretnének belevágni a telepítésbe, mert az ügyintézés (csatlakozási engedély, esetleg a pályázat megírása) igénybe vesz pár hetet – de ezek a papírmunkák az Ön biztonságáért vannak.
  • rozoga, felújításra szoruló tetőre kérnek felmérést, mert a paneleket általában erre telepítjük a következő 25-30 évre (ettől függetlenül az idős épület nem kizáró tényező).
  • figyelmen kívül hagyják a várható villamosenergia felhasználásukat, amit megemelhet mondjuk egy elektromos autó beszerzése vagy a fűtőrendszer elektromos panelekre átállítása (de egy jártas szakértő ezekre is rákérdez).

Az elhatározástól a rendszer ellenőrzéséig kapcsolatban leszünk

1.

Átbeszéljük az Önnek legjobb lehetőségeket

Közel 10 éves pályafutásunk alatt a családi házaktól a többcsarnokos üzemig telepítettünk már napelemrendszert, ezért tudunk a tanácsadáson gyorsan válaszolni azokra a kérdéseire is, amelyeket nem talál meg a gyakori kérdések között.

2.

Intézzük a csatlakozási engedélyt

A telepítés előtt fel kell csatlakoznia a területi áramszolgáltató hálózatra, ami csak addig megy zökkenőmentesen, amíg annak napelemrendszer befogadókapacitásai be nem telnek. Ezt az utánajárást vesszük át Öntől az Okos csatlakozási csomaggal (amiért nem számolunk fel külön díjat)

3.

Segítünk pályázatot írni

Ha borsódzik a háta az ügyintézéstől és a papírmunkától, akkor azt fogja érezni, hogy mázsás terhet veszünk le a válláról az adatok összegyűjtésével, rendszerezésével és az aktuális kormányzati előírásokhoz igazított dokumentáció kézben tartásával.

4.

Mintha a saját otthonunkon dolgoznánk

Azt várjuk a legjobban, hogy munkavédelmi sisakot vegyünk és fúrót ragadjunk, hogy az épülethez és a költségkerethez passzoló paneleket, invertereket felszereljük, majd azzal a megnyugvással köszönjünk el, hogy eggyel több fenntartható energiaellátó működik itthon.

5.

Az átadás után csendben figyeljük a rendszert

A kivitelezés utáni barátságos kézfogással sem válnak el teljesen az útjaink, mert a háttérben rendszeresen ellenőrizzük a napelemrendszere teljesítményét egy online felületen – amihez természetesen Önnek is adunk hozzáférést.

A GreenSys Electric az a napelemtelepítő cég, amely

közel 10 éve

jelen vagyunk a piacon

Szövetség tagva

A Magyar Napelemszövetség büszke tagja

100%

X tonna CO2-t segített megspóroln

Itt találkozhat a napelem-tanácsadóinkkal

Így dolgozunk a projekteken (a következő akár az Öné is lehet)

Akik Önnek is jó szívvel ajánlják a Greensys Electric kivitelezőit

Mennyibe kerülne és milyen gyorsan térülne meg Önnél a rendszer?

Érdeklődjön kötelezettségmentesen

Így néznek ki az általunk telepített napelemrendszerek

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

mindenkinek jonapelem

Ügyfeleink véleménye rólunk

Herczegfalvi Gergely

“Csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon rendezetten dolgoztak a srácok mintha sajátjukat építették volna. Kár, hogy nincs több pont.”

Fruzsina Papai
“Gyors, precíz munka. Az adminisztrációs és a kivitelezés része is gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Árajánlat pontos, jól átlátható és korrekt.”
istijasi
“Köszönöm a GreenSys Electric munkáját.Maximálisan elégedett vagyok velük.A telepített napelemes rendszer tökéletesen működik.Precízen és összehangoltan dolgoztak,látszódott a szakértelem.Köszönöm az üzletkötő és kapcsolattartó munkatársak rugalmas munkáját,hogy bármikor készséggel válaszoltak kérdéseimre”
Ilona Hangonyi
“Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, segítőkészek, türelmesek. Készségesen tájékoztattak minden részletrôl a nepelemes rendszerrel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan. A szerelők ügyesen, körültekintôen végezték a munkâjukat. Köszönjük szépen.”

Cégünk az árkalkulációtól kezdve, az engedélyeztetésen át, a komplett kivitelezésig lebonyolít minden feladatot.