Velünk akár havi 800.000Ft ot is kereshetsz a villanyszerelő végzettségeddel úgy, hogy a további képzéseidet mi fizetjük!

Dolgozz a Greensys Electric Kft. csapatában villanyszerelőként!

Keressük a legújabb munkatársainkat, akik telepítő csapatunk részeként segítenek a napelem rendszereinkkel kapcsolatos villanyszerelési munkák kivitelezésében.

Kik vagyunk?

Napelem rendszerek teljes körű tervezéssel, kivitelezésével és telepítésével foglalkozunk.

Lassan 10 évet és rengeteg sikeres napelemmel kapcsolatos pályázatot tudhatunk magunk mögött, ahol ügyfeleink megkapták az ígért pályázati és támogatási pénzeket.

Céges ügyfelek

Kisebb-nagyobb céges ügyfeleink vannak. Dolgoztunk többek között a magyarországi Aldi-nak is és a Raifessen-Agronak is.

Lakossági ügyfelek

Céges ügyfelek mellett éves szinten sok száz lakossági épületet látunk el a napelem rendszereinkkel.

A pozícióról és hogy miért van Rád szükségünk

A napelemes piac jelenleg robbanásszerű növekedésben van. A folyamatosan növekszik a napelemtelepítéseink száma. Emiatt szeretnénk bővíteni országosan a napelem telepítő stábunkat olyan új csapattagokkal, elvégzik a telepítéssel kapcsolatos villanyszerelői munkákat és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs feladatokat.

Egyéni jelentkezések mellett csapatok jelentkezését is várjuk. Részletek lentebb!

Mi a feladat?

A napelem rendszert tervező kollégák dokumentációja alapján a helyszínen a napelem rendszer felszerelése 3 fős csapatokban, regionális szinten. Természetesen minden részletre kiterjedő gyakorlati képzés mellett!
1. Kiutazás a telepítés helyszínére

A munkanapjaid egy része szinte minden esetben utazással fog telni. A csapatoddal egy adott régióban fogtok mozogni, így nagyon ritka, hogy az ország másik végébe kelljen utaznotok. A telepítendő napelem rendszer komponenseit nem Ti, hanem partnereink szállítják előzetesen a helyszínre.

2. A szükséges mérések és számítások precíz elvégzése

Az érkezést követően napelem rendszert tervező kollégák dokumentációja alapján kell majd elvégeznetek a szükséges méréseket és számításokat. A csapatban ez jellemzően a villanyszerelő, azaz a Te feladatod lesz!

3. Napelemes rendszerek villamos bekötési feladatainak elvégzése

A napelem felszerelése összetett folyamat, melynek számos részegységét (amper-, fázisbővítés, óraszekrény szabványosítása stb.) kizárólag regisztrált villanyszerelő végezheti el.

Hogyan épül fel a 3 fős telepítő csapat?

A munka nálunk 3 fős csapatokban zajlik. Egy csapat két telepítőből és egy villanyszerelő szakemberből áll.

A villanyszerelő

Számítunk a szakértelmedre! A telepítés egy összetett és egymásra épülő fázisokból álló folyamat, melyhez elengedhetetlenek a megfelelő villamos szakmai ismeretek.

A telepítők

A telepítők jellemzően a magasban, lakóházak tetején dolgoznak a megtervezett rendszer dokumentáció, illetve a villanyszerelő, azaz a Te útmutatásoddal.

Fontos! Ha van ismerősöd, akivel együtt dolgoznál egy csapatban, bátran jelentkezzetek együtt. A telepítők jelentkezését is várjuk, ők ezen az oldalon tudnak jelentkezni.

Hogyan zajlik a képzés?

A képzésünk első lépése, hogy megkapod a termékeinkről, napelemes rendszerinkről szóló tananyagot. Arra fogunk kérni, hogy ezt nagyon alaposan tanulmányozd át!

A képzés második része azonban teljesen gyakorlati, melynek során tapasztalt telepítő csapatunk fog Téged végigvezetni a telepítés folyamatán.

Milyen csapattagokat keresünk?

Téged keresünk, ha az alábbi állítások igazak rád.

Villanyszerelői végzettség és tapasztalat

Elengedhetetlen, hogy villanyszerelői végzettséggel és legalább 2 éves tapasztalattal rendelkezz. A regisztrált villanyszerelői és/vagy FAM igazolvány előnyt jelent!

Precíz munkavégzés

Felelősségteljes, esetenként veszélyes munkáról van szó, így kardinális a precíz munkavégzés.

Jó állóképesség

A munkád során nehéz napelempanelekkel fogsz dolgozni, így elengedhetetlen, hogy bírd a gyűrődést.

Önállóság

Mi minden szükséges rendszerismerettel és információval támogatjuk a munkád, valamint kedves és segítőkész kollégákkal leszel körülvéve. Azonban ez a munkakör megköveteli az önállóságot.

Ügyfélbarát kommunikáció

A munkád során a csapatoddal céges és lakossági ügyfeleknél fogsz dolgozni, így fontos, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket, problémákat ügyfélbarát módon kezelni tudjátok.

Ne féljen a magasban

Lakóházak, esetenként gyárak, emeletes házak tetején fogsz dolgozni. Ha tériszonyos vagy, nem ez a te munkád.

Miért jelentkezz hozzánk?

Kiemelkedő fizetés

Telepítésenként fejenként nettó 40.000 Ft-os fizetést kínálunk. A jelenlegi csapataink átlagosan havonta 20 telepítést végeznek el.

A kezed alá dolgozunk

A napalemes rendszert megtervező kollégáink érthető, minden részletre kiterjedő dokumentációt és tervrajzot készítenek számotokra.

Képzések

A csapattagjaink számára próbáljuk a lehető legtöbb lehetőséget biztosítani az önképzésre, ezért folyamatos képzésekkel segítjük a fejlődésed.

Támogató csapat

Egy jól összeszokott és támogató csapat fog téged várni. Kérdés és probléma esetén minden esetben lesz mentorod, akit felhívhatsz.

Stabil növekedés, biztos háttér

A Bisnode AA tanusítvány alapján Stabilitás szempontjából a magyarországi cégek TOP 1,75%-ába tartozunk.

Előrelépési lehetőség

A megrendelésszám növekedésével a cég struktúra is változik. Motiváció és kvalitások alapján van lehetőség szintlépésre.

Amire büszkék vagyunk

Segítjük a megújuló energia biztosítását

Eddig 1.815.502 kg CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.

Családias légkör.

Büszkék vagyunk arra, hogy összeszokott és baráti a légkör. Az intenzív növekedés miatt vannak súrlódások, de mindig támogatjuk egymást.

2,5-szeres árbevétel növekedés.

A 2021-es évben elértük a 2,5 milliárd forintos bevételt.

Bisnode AA Tanúsítvány

Stabilitás alapján a magyarországi cégek TOP 1,75%-ába tartozunk.

Lassan 10 éve a piacon.

Több mint 1000 elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött.

Folyamatos fejlődés.

Büszkék vagyunk a csapattagok és a szervezetünk folyamatos fejlődésére.

Miért jó nálunk dolgozni?

“Elég változatosnak érzem a munkát jó sok kihívással. Örülök, hogy egy ilyen lelkes, csapat tagja lehetek. A munka izgalmas és kihívásokkal teli és jó lehetőséget biztosít az önfejlesztésre.”

“Amit szeretek, hogy nagyon produktív társaságban zajlanak a napok. A cég minden tagjának fontos a humor, a pozitivitás, de emellett a saját területén a hatékonyság és a precizitás. Szeretem, hogy reggelente jókedvvel jövök munkába, és örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.”

“Rendkívül változatos, kiváló fejlődési, tanulási lehetőségeket találok a munkám során. Én rengeteget tanultam az elmúlt évek során. A munka nagyon pörgős, viszont aki ezt szereti, annak ez egy nagy lehetőség.”

Mire számíthatsz a jelentkezés után?

Az alábbiakban összeszedtük, hogy miként zajlik a kiválasztási folyamat.
  • Jelentkezés az űrlapon

    Jelentkezz az oldal alján található űrlapon keresztül! Az elérhetőségi adataid megadása után egy újabb űrlap kitöltését kérjük tőled, melynek segítségével jobban megismerünk majd.

  • Telefonos beszélgetés

    Amennyiben az első körös információk alapján csapatunkba illőnek tartunk, akkor egy telefonos interjút kérünk tőled, ahol megismerjük egymást. Természetesen neked is lesz alkalmad kérdezni.

  • Online Interjú

    A telefonos megismerkedés után, ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor egy Online vagy személyes interjúra invitálunk téged. Ezt követően pedig felkeresünk, ha te lettél a befutó!

Jelentkezz még ma!

Jelentkezési határidő: Február 25.

Azonnali kezdés.

űrlap

Ezen az az űrlapon a kapcsolatfelvételi adataid vesszük fel, majd a következő oldalon egy második űrlap kitöltésével további fontos információkat kérünk be tőled, hogy jobban megismerhessünk. Ne aggódj, ha most nincs időd kitölteni! A kollégáim email-ben is eljuttatják hozzád a második űrlapot.

Feri
Értékesítési Vezető