+36 (70) 940 50 60

Sok cégnek 10x-ese lett a villanyszámlája.

Most m√©g van r√° gyors megold√°s r√°ad√°sult kedvezŇĎ finansz√≠roz√°ssal.

Kidolgoztunk egy gyors√≠tott elj√°r√°st, amellyel seg√≠t√ľnk c√©g√©nek, hogy √∂nerŇĎ n√©lk√ľl juthasson napelemes rendszerhez.

Ut√≥ls√≥ lead√°si hat√°ridŇĎ okt√≥ber 21. Ha √©rdekli, akkor most kell l√©pnie.

√ĖnerŇĎ n√©lk√ľli napelemes rendszer kalkul√°tor

Napelemhez juthat akár 8 havi villanyszámlájának összegéért is, havi befizetéssel.*

Jelenleg egyre nagyobb az energiahi√°ny okozta fesz√ľlts√©g, r√°ad√°sul az √°ramszolg√°ltat√≥k felbonthatj√°k a c√©gek √°ltal biztosnak hitt szerzŇĎd√©seket, √©s ezent√ļl piaci √°ron adhatj√°k az √°ramot.

√úgyfeleink, akikkel m√°r felbontott√°k az √°ramszolg√°ltat√≥k a szerzŇĎd√©st nett√≥ 240- 356 Ft/kWh k√∂z√∂tti √ļj √°rakat kaptak. Ezekhez m√©g hozz√°ad√≥dik a megn√∂vekedett rendszerhaszn√°lati d√≠j √©s az √ĀFA, amikkel √≠gy ak√°r m√°r brutt√≥ 510Ft/kW is lehet az √°ram d√≠ja.

*A sz√°m√≠t√°sok, a havi megt√©r√ľl√©sek √©s r√°ford√≠t√°sok minden estben elt√©rŇĎek lehetnek.¬† Ezek a sz√°mok egy konkr√©t eset kisz√°m√≠t√°s√°val nett√≥ 365Ft/kW √°ram √°rral¬† vagyis brutt√≥ 510Ft/kW √°rral lettek kisz√°molva.

3,2 millió forint volt és 32 millió forint lett a havi villanyszámlája

A c√©g nemr√©g m√©g norm√°l brutt√≥ 50 Ft-√©rt kapta az √°ramot, de elŇĎzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl kapott egy √ļj szerzŇĎd√©st, Nett√≥ 365,94 Ft/kWh √°rral, vagyis Brutt√≥ 510 Ft/kWh-s √°rat.

Mi is tudjuk, hogy ez elk√©pesztŇĎen sok!

Ez√©rt olyan megold√°st kerest√ľnk, amivel a hozz√°nk be√©rkezŇĎ c√©geknek gyorsan tudunk seg√≠teni abban, hogy az √°ram k√∂lts√©geiket a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl napelemes rendszerrel kiv√°lthass√°k.

Ez ak√°r a havi villanysz√°ml√°j√°nak √∂sszeg√©bŇĎl t√∂rlesztheti azt a hitelt, amellyel napelemes rendszerhez juthat.¬†

A 10-12 h√≥napon √°t villanysz√°ml√°b√≥l t√∂rlesztett hitel kisebb kock√°zat mint a villanysz√°mla h√≥napr√≥l-h√≥napra t√∂rt√©nŇĎ befizet√©s√©t v√°llalni, hiszen a villanysz√°mla addig m√©g t√∂bbsz√∂r megemelkedhet.

Nem besz√©lve arr√≥l, hogy a r√∂vid megt√©r√ľl√©s ut√°n a napelemes rendszere ak√°r m√©g 25 √©vre kiv√°lthatja a villanysz√°ml√°j√°t.

A c√©g nemr√©g m√©g norm√°l brutt√≥ 50 Ft-√©rt kapta az √°ramot, de elŇĎzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl kapott egy √ļj szerzŇĎd√©st, Nett√≥ 365,94 Ft/kWh √°rral, vagyis Brutt√≥ 510 Ft/kWh-s √°rat.

Jelenleg ez tŇĪnik a legjobb konstrukci√≥nak, amivel egy napelemes rendszerhez juthat.

Az egyetlen b√∂kkenŇĎ az, hogy erre Okt√≥ber 31-ig van lehetŇĎs√©ge.

Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy ezt a kedvezŇĎ finansz√≠roz√°si form√°t v√©lhetŇĎen sokan veszik ig√©nybe, √©s nem fog sok√°ig rendelkez√©sre √°llni.

Napelem szak√©rtŇĎnk abban tud seg√≠teni √Ėnnek, hogy kapcsolat rendszer√ľnknek k√∂sz√∂nhetŇĎen, a hossz√ļ ig√©nyl√©si proced√ļr√°t hetekkel le r√∂vid√≠thetik, √≠gy hamarabb juthat hitelhez mint m√°sok.

(hamarabb juthat napelemes rendszer√©hez √©s a villanysz√°ml√°ja t√∂bb√© m√°r nem egy v√©gel√°thatatlan k√∂lts√©g, hanem egy r√∂vid t√°von megt√©r√ľlŇĎ befektet√©s)

√ćgy kalkul√°lja ki, hogy c√©ge h√°ny h√≥napos megt√©r√ľl√©si idŇĎvel sz√°molhat, ezut√°n pedig napelem szak√©rtŇĎnk elmondja √Ėnnek a teendŇĎket.

Annyit kell tennie, hogy ebben a gyors elŇĎzetes √°r- √©s megt√©r√ľl√©s kalkul√°torba megadja c√©g√©nek fogyaszt√°si adatait.

  1. Havi fogyasztás összege:
    Nézze meg a cége legutolsó villanyszámláját, hogy mennyit kellett befizetnie Рa számla végösszegét

  2. Havi fogyaszt√°s kWh:
    Nézze meg mennyi volt a fogyasztott kW/h a villanyszámláján

  3. Adja meg a tetŇĎ t√°jol√°si adatait, hogy pontos kalkul√°l√°st tudjunk v√©gezni

  4. Nyomjon rá a gombra, hogy a kalkulációt elvégezze a rendszer