Szerezd be időben

napelemes rendszered csatlakozási engedélyét és aknázd ki a pályázati lehetőségeket!

Teljeskörű ügyintézés egy helyen!

Akkor igyekezz: a helyek végesek, de Prémium csatlakozási engedély csomagunk segítségével akkor is meglesz az engedélyed, ha a kivitelezés csak hónapok múlva történik!

Az áramszolgáltatói hálózatok napelem-rendszer befogadóképessége korlátozott!

Ezért nagyon fontos, hogy mindent megtegyél a siker érdekében!

Ahogy azt te is tudod, a napelemes rendszer telepítésének több feltétele is van. Ezek egyike, hogy az adott napelemes rendszer rendelkezzen csatlakoztatási engedéllyel az áramszolgáltatóhoz.

Az viszont már kevésbé ismert tény, hogy az áramszolgáltatói hálózatok befogadóképessége véges.

Legyen szó bármely áramszolgáltatóról, ha nem szerzed be időben a csatlakozási engedélyt, még egy nyertes, 100%-os állami támogatást biztosító pályázattal a zsebedben is hoppon maradhatsz.

Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban?

Azt, hogy hiába a nyertes pályázat, nem fogod tudni igénybe venni. Ráadásul engedély hiányában, még a napelemes rendszer telepítéséről is lemaradsz.
A véges áramszolgáltatói kapacitások miatt eddig is nagy volt a verseny a csatlakozási engedélyekért és a helyekért. Azonban a 100%-os állami támogatást biztosító pályázat még nagyobb löketet ad a foglalásoknak.

A verseny nagy, a kapacitás viszont erősen korlátozott.

Könnyedén előfordulhat, hogy a szomszédod megkapta az engedélyt a napelemes rendszere csatlakoztatására.

Azonban mire Te önerőből vagy akár pályázati úton finanszírozva oda jutnál, hogy elindítsd a folyamatot, a villamoshálózat üzemeltetője már úgy fogja megítélni, hogy a rendszered túlterhelné a hálózatot.

Vedd figyelembe: mivel – szerencsére – évről évre egyre többen döntenek a napenergia felhasználása és a napelemes rendszer telepítése mellett, folyamatosan csökken az esélye annak, hogy kiadják az engedélyt.

 

Szerintünk csak úgy tudod biztosítani napelemes rendszered helyét az áramszolgáltatói hálózaton, ha időben, még a pályázat beadása vagy a szükséges önerő összegyűjtése előtt beszerzed a csatlakozási engedélyedet.

Nem akarjuk kedvedet szegni, de:

A Prémium csatlakozási engedély csomag nemcsak akkor hasznos, ha részt veszel az állami pályázaton. Akkor is érdemes előre beszerezni a csatlakozási engedélyt, ha azzal kalkulálsz, hogy 1-2 év múlva állnál át a napenergiára.

Ez a döntés lehet tudatos pénzügyi és életviteli tervezés eredménye vagy egy hátrányosan elbírált pályázat folyománya. Végeredményben, mindegy is, hogy mi az okod vagy az indokod. Ha rövid távon a terveid között szerepel a napelemes rendszer telepítése, lépned kell: be kell szerezned a csatlakozási engedélyed, mielőtt elfogynak a helyek.

Prémium csatlakozási engedély csomagunkat azért hoztuk létre, hogy előnyhöz juttassuk már meglévő és leendő ügyfeleinket is.

Több mint 9 éves pályafutásunk során többször szembesültünk már azzal a problémával, hogy ügyfeleink több éve tervezték a napelemes rendszer telepítését, de mire megteremtették hozzá az anyagi erőforrásokat vagy elnyertek egy pályázatot, már az áramszolgáltatói hálózat kapacitása a végére ért és így kútba esett a projekt.

Láttuk azt is, hogy mind a csatlakozási, mind a pályázati folyamat mennyire terhelő és időrabló lehet ügyfeleink számára, ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a téren is szeretnénk segíteni. Neked és a többi környezettudatos embernek is.

Ennek szellemében állítottuk össze a Prémium csatlakozási engedély csomagunkat is.

Hogy mennyibe kerül?

Máris mondjuk:

155 000

,- Ft bruttó

És ezután hátradőlhetsz!

Amikor kifizeted ezt az összeget, megváltozik az életed:
mi intézzük a csatlakozási engedélyed megszerzését helyetted, még szabadságot sem kell kivenned ezért az ügyintézéshez.

Mi történik, ha megnyomod a gombot?

3 egyszerű lépésben elindítjuk a folyamatot!

Ugye milyen egyszerű?

A GreenSys Electric Kft. közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a napelemes rendszerek tervezése, telepítése, valamint a csatlakozási engedélyezések folyamatmenedzsmentjében és a pályázati ügyintézésben.

Nem hiszed?

Herczegfalvi Gergely

“Csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon rendezetten dolgoztak a srácok mintha sajátjukat építették volna. Kár, hogy nincs több pont.”

Fruzsina Papai
“Gyors, precíz munka. Az adminisztrációs és a kivitelezés része is gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Árajánlat pontos, jól átlátható és korrekt.”
Ilona Hangonyi
“Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, segítőkészek, türelmesek. Készségesen tájékoztattak minden részletrôl a nepelemes rendszerrel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan. A szerelők ügyesen, körültekintôen végezték a munkâjukat. Köszönjük szépen.”