+36 (70) 940 50 60

Hamarosan visszahívjuk!

Megtette az első lépést a villanyszámlája csökkentése felé, egy napelemszakértőnk hamarosan keresi, hogy megnézzék, milyen hamar hozná vissza Önnél az árát egy napelemrendszer.

FONTOS:  A levelei között a Greensys Electric levelét keresse, ha 2-3 percen belül ezt nem kapja meg, akkor nézze meg a spam vagy a promóciók mappát (a legjobb, ha ebben az esetben áthúzza a levelünket az elsődleges fülre és akár az e-mail listához is hozzáadhatja a címünket).

Napelem szakértőnk így a fogja a legkönnyebben elérni Önt.

Még valami

Van olyan cégvezető vagy tulajdonos ismerőse, akit szíven ütött az utóbbi időben, hogy (megint) emelkedett a villanyszámlája?

Ha igen, akkor szóljon neki az ingyenes helyszíni felmérés lehetőségéről (most még tudunk pár hónapos telepítési időt vállalni, de nem tudjuk, mennyire pörögnek fel a következő hetekben a magánszektor igénylései, azaz mennyire fogják lekötni a kapacitásainkat).

Ezt a linket másolja ki és küldje el:
(Nem tudjuk, Ön hogy van vele, mi hálásak vagyunk, ha egy tájékozott ismerősünk, kollégánk szól egy üzletünket segítő lehetőségről. Ezzel a gesztussal most szívességet tehet egy ismerősének.)
Hamarosan egyeztetünk, addig is minden jót kíván

a Greensys Electric csapata