Árajánlat

Előzetes árajánlat: Napenergia Plusz Program 2024!

Így csökkentse villanyszámláját energia tárolásra is alkalmas napelem rendszerrel,

66%-os támogatási program keretében.

Ügyfeleink nagyrésze ajánlásból jön, mert akinek napelemes rendszert telepítünk, azon ügyfeleink magabiztosan ajánlanak bennünket ismerőseiknek.

Több ezer
elégedett család és cégvezető
+10 év
szakmai tapasztalat
IEC
European standard
Területi napelem-szakértő,
aki az Ön igényeire figyel
év
panel garancia
év
80% -os teljesítmény garancia
év
inverter garancia
Időtálló garancia
évtizedekre tervezve

8+1 olyan szolgáltatást kap tűlünk, amivel prémium minőségű napelemes rendszert szerezhet a Napenergia Plusz Program keretében.

0. Végig segítjük a támogatás igénylése során

1. A támogatói okirat megszerzését követően gyorsított engedélyeztetés és telepítés

Mivel a napelemes piac egyik legjelentősebb és legtapasztaltabb szereplője vagyunk, így nagyon jó kapcsolatot ápolunk az áramszolgáltatókkal, ennek köszönhetően kiemelten kezelik ügyfeleink csatlakozási igényeit.

90 nap alatt telepíteni és engedélyeztetni a napelemes rendszert jelenleg nagyon jónak számít Magyarországon. Nekünk kivételes esetekben előfordult, hogy 30 nap alatt sikerült megkapnunk az engedélyeket és telepítenünk a napelemes rendszert.

2. Teljeskörű ügyintézés A-Z-ig (B-Z-ig)

Egy 41 lépéses ügyintézési folyamaton visszük végig az Ön napelem rendszerének ügyét: az első visszahívás kérésétől a rendszer beüzemeléséig.  Nagyon sok munkaóra, adminisztráció tervezés és szervezés van minden egyes napelem rendszer telepítése mögött, amit mi napi szinten, rutinosan és pontosan végzünk el.

Tudjuk, hogy Ön sem akarja az életét hivatali ügyintézéssel, sorban állással és papírok beadásával tölteni. Ezért mindent megteszünk, hogy Önnek a lehető legkevesebb gondja legyen vele.

Nemcsak elvégzünk minden szükséges lépést, hanem még folyamatosan tájékoztatjuk is Önt, hogy tudja ügye folyamatosan halad, vagy jelezzük, hogy Önnek mit kell tennie.

3. Tervezés, engedélyeztetés, hogy ne kelljen hivatali ügyeket intéznie

Több ezer rendszer sikeres engedélyeztetésén vagyunk túl, több ezer ügyfelünknél.

Az összes áramszolgáltatónál ismerjük a leghatékonyabb kommunikációs formákat és hiba nélkül adjuk be a szükséges iratokat, időt és figyelmet takarítunk meg Önnek, hogy Ön arra tudjon fókuszálni, ami igazán fontos Önnek: családjával tölteni az idejét vagy cégére tudjon fókuszálni.

4. A Területi napelem-szakértő, aki az Ön érdekeit képviselve szakmai segítséget nyújt Önnek

A területi napelem-szakértő, aki jól ismeri a termékeket, felkészülten tud válaszolni az Ön kérdéseire és ki tudja tisztázni az Önben felmerülő kétségeket. Ő lesz az Ön szuperhőse, akit felhívhat és szakmai segítséget ad Önnek.

Tudjuk, sokan úgy vágnak bele a napelem rendszer megrendelésébe, hogy nincsenek teljes mértékben tisztában azzal, hogy mit kell csinálniuk vagy mikor kell megtenniük a szükséges lépéseket.

Emiatt sok kétség és bizonytalanság alakul ki az érdeklődéstől a rendszer telepítésig és üzembe helyezéséig.

Napelem-szakértőjéhez végig bizalommal fordulhat, mert segíteni fog Önnek, hogy ne legyenek álmatlan éjszakái a befektetése miatt.

5. Automatizált rendszer, ami az Ön kényelméhez igazodik, hozzájárul a zöldebb jövőnkért

A hazai piacon egyedülálló online rendszert fejlesztettünk ki, hogy Önnek ne kelljen papírokat nyomtatni vagy fölösleges szemetet gyártania otthonában.

Ennek az innovatív digitális ügyintézési folyamatainknak köszönhetően Önnek elég online kényelmesen, laptopjáról vagy a mobiljáról kitölteni a szükséges adatokat, bármelyik szabad percében. Még arra is van mód, hogy a folyamatot megszakítsa és később ott folytathatja, ahol abbahagyta.

A szerződéseket és meghatalmazásokat is áttekintheti bármelyik eszközéről. Akár egy kávé mellett alá ír tudja írni őket online. Természetesen, ha úgy szereti jobban ki is nyomtathatja az iratokat.

Automatizált e-mail és sms küldő rendszerünk mindig értesíteni fogja, hogy ha tennie kell valamit az ügyintézés közben.

6. Az Ön igényeire tervezett napelemes rendszer, ami figyelembe veszi a Napenergia Plusz Program feltételeit is

Napelem-szakértője úgy alakítja ki az Ön energiatárolós rendszerének elhelyezését, ahogy az ingatlan adottságai és az Ön elképzelései lehetővé teszik.

7. Telepítés és szakmai garancia, hogy évtizedekig jól működjön az Ön energiatárolós napelemes rendszere

Szakmailag felkészült csapatunk 10+ év alatt mindenféle tetőtípussal találkoztak már és sikeresen telepítettek több ezer rendszert. Az Ön rendszerét is a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel fogják telepíteni.

Majd az előre egyeztetett időpontban – ami Önnek a legmegfelelőbb – megjelenik Önnél a felkészült telepítő csapat, és gondosan-szakszerűen felszerelik energiatárolós napelemes rendszerét.

A telepítés nem jár kellemetlenséggel Önnek. A telepítők nem fogják feltartani, nem kell utánuk takarítani; és nem zavarják meg otthona nyugalmát vagy cége működését.

8. Teljesítmény követő rendszer, amivel ellenőrizheti napelemes rendszerének termelését

A napelemes rendszer teljesítményének követése sok ügyfelünket számára érdekes lehet. Egyedi fejlesztésű monitoring rendszerünk segít ebben.

Időtálló garanciák

A garanciák évtizedekre szólnak, ami nagyon soknak számít, tekintve, hogy a napelem panelek mindenféle időjárási viszontagságoknak vannak kitéve (eső, hó, mínuszok, hőség). Napelemes rendszereink jóval túlélik a garanciális időszakot.

év

gyártói panel garancia

év

80%-os teljesítmény garancia

év

gyártói inverter garancia

év

gyártói energiatároló garancia

Az Ön adatai

,

Kapcsolattartója adatai

Rendszere adatai

Tető tájolása:
Tető dőlése:
Tető fedése:
Tető típusa:
Rezsicsökkentés módosítás előtti villanyszámla:
Ft.
Havi villanyszámla a rezsicsökkentés módosítás után:
Ft.
Várható áramtermelés:
kWh / év

Árajánlat részletei

Panelek típusa:
Panel Watt:
W
Panel darabszám:
db
Rendszer teljesítménye:
W
Panel termék garancia:
év
Panel teljesítmény garancia:
év
Inverter típusa:
Inverter teljesítmény:
x W
Inverter darabszám:
db
Inverter garancia:
év
Energiatároló típusa:
Energiatároló teljesítmény:
x 0 W
Energiatároló garancia:
év

A teljes rendszer és szolgáltatás árajánlata

Szolgáltatások a rendszeréhez
Az Ön napelemes rendszerének árajánlata

db, napelem panel

W össz. rendszer teljesítmény

év panel garancia

év teljesítmény garancia

inverter

W inverter teljesítmény

0W teljes energiatároló kapacitás

év inverter garancia

Nettó ár

0 Ft

Bruttó ár

0 Ft

Önrész

0 Ft

Támogatás

0 Ft

Éves várható termelés

0 Ft/év

A gomb megnyomása nem jár fizetési kötelezettséggel, ezzel csupán érdeklődését jelzi felénk, illetve lehetővé teszi számunkra, hogy cégünk belső szabályozásának megfelelően, felmérési szándékkal felkeressük Önt.

Árajánlat érvényessége

Árajánlat kiállítás dátuma:
Érvényesség dátuma:
Nap
Óra
Perc
Másodperc
Az Ön árajánlatának érvényessége lejárt! Kérem keresse fel a napelem szakértőjét a fenti elérhetőségen és kérjen egy árajánlat aktualizálást.

Letölthető anyagok

Teljes árajánlat letöltése pdf ben