Baja napelemes rendszerek

Iroda/ Telephely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
info@gsenapelem.hu

Válts olyan energiaellátóra, ami a megtérülése után profitot is termelhet

(és csökkentsd a kivitelezési költséget a gördülékenyen igényelhető 50%-os támogatással)

Az áram világpiaci drágulását nem tudod befolyásolni. Azt viszont elhatározhatod, hogy telepítesz egy fenntartható rendszert, ami közel nulla költséggel gondoskodik az otthonod (vagy a céged) áramellátásáról, miután visszahozta az árát.

Szeretnénk, hogy megalapozott döntést tudj hozni, ezért a Baja területi napelem-tanácsadónktól ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatot vagy helyszíni felmérést kérhetsz.
Tovább olvasva megérted, miért csillog egyre több háztetőn napelem és miért telnek be hamar a kivitelezők kapacitásai.

25 év

Termelési garancia

1-2 hónap

teljeskörű ügyintézéstől a telepítésig

3000+

ügyfeleünk már mosolyog

Sem az energiaárak, sem az infláció tetőzését nem látjuk

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy minél előbb vált valaki alternatív energiaforrásra, annál hamarabb szabadul meg egy folyamatosan emelkedő kiadástól – aki strapabíró napelemrendszert választ, az a megtérülés után akár haszonra is számíthat.

Azért foglalkozunk közel 10 éve napenergiával, mert ezt a fenntartható energiaforrást tudjuk hatékonyan kihasználni itthon.

Nemcsak a cégek működését és a családok költségeit akarjuk kiszámíthatóbbá tenni, hanem az ökológiai lábnyomunk csökkentéséből is ki szeretnénk venni a részünket.

Utóbbit a napenergia azzal támogatja, hogy a felhasználásával a házak és épületek minden villanyfeloltással és mosogatógép-elindítással ~90%-kal kevesebb szén-dioxidot termelnek a fosszilis energiaforrásokkal nyert áramhoz képest.

Szintén a fenntarthatóság miatt telepítünk minden rendszert évtizedekre és olyan körültekintően, mintha a saját otthonunkon dolgoznánk.

A biztonság kedvéért egy online felületen a munka befejezése után rendszeresen ellenőrizzük a rendszered teljesítményét, hogy gyorsan tudjunk reagálni, ha valami szokatlant tapasztalsz.

Miért fogod 3 hónap múlva azt gondolni, hogy „szerencse, hogy időben elkezdtem a projektet”?

Azért, mert 2020 óta rekordmértékben (kb. évi 150%-kal) nő a beépített napelemek száma. A lendület jó eséllyel idén is megmarad az állami támogatások és a kedvező, szaldó elszámolás miatt.

Ez azzal jár, hogy egyes áramszolgáltató hálózatok napelemrendszer befogadóképessége lassan betelik és a kivitelező cégek kapacitásai hónapokra előre le vannak kötve – vagyis jóval hosszabb az átfutási idő.

Ráadásként a globális alapanyaghiány kezd begyűrűzni a napelempanelek, rögzítések és villamos anyagok piacára, ezért elképzelhető, hogy nemcsak drágábbak, hanem várólistás termékek is lesznek.

Ettől függetlenül nem akarunk sürgetni

Mert vakvágányra futhatsz, ha félinformációk alapján böksz rá egy kivitelezőre, panelekre vagy intverterre.

Csak azért kérjük, hogy minél előbb keress egy szimpatikus és megbízható tanácsadót, aki segít eligazodni a gyártók között és kiszámolja, mennyi idő alatt térülne meg nálad a 30-40 évre tervezett rendszer, mert látjuk a potenciális érdeklődésdömpinget.

 A cégválasztásnál a garanciára és a tapasztalatra nagyon figyelj, tehát szólaljon meg benned a vészcsengő, ha pár éve alakult a cég (mert lehet, hogy csak a trendre ültek fel) vagy az értékesítő mindenáron rád akar sózni egy-egy márkát.

Blum András

Baja napelemes rendszerek

Ezen a számon eléred hétköznap 8:00-16:00-ig

blum.andras@jonapelem.hu

Bármikor írhatsz neki

Úgy is dönthetsz, hogy továbbfizeted a dráguló villanyszámlákat – vagy kivársz és talán lecsúszol a csatlakozási engedélyről

De ha elhatároztad, hogy időben utánaszámolsz, mennyi idő alatt hozná vissza nálad a napelemrendszer az árát, akkor kérj díj- és kötelezettségmentes ajánlatot vagy helyszíni felmérést a Baja területi tanácsadónktól.

Ha tetszenek a számok, akkor ő fog segíteni a stresszmentes hálózati csatlakozásban, a pályázatok megírásában, beadásában és melletted lesz a telepítés minden mozzanatánál.

Vagyis abban a nyugalomban vághatsz bele a projektbe,
hogy egy megbízható szakértő és egy lelkiismeretes csapat akár úgy old meg gikszereket, hogy te nem is tudsz róla

(mert szinte minden kivitelezéssel kapcsolatos terhet leveszünk rólad).

*Szerintünk az 50%-os támogatás a gyorsabb elbírálás és a szaldós elszámolás miatt üti a 100%-ost

Persze nem mindenkinél.

Ha az átlagnál kevesebbet keresel, hátrányos helyzetű területen élsz, nem zavar, hogy a telepítés 1-3 hónap helyett kb. 1 évig fog tartani, tudod, hogy a fordulópontnál vállalnod kell a bruttó elszámolást és fel vagy rá készülve, hogy a túljelentkezés miatt elutasíthatják a pályázatodat, akkor hajrá.

Ebben az esetben is szívesen leszünk a jobb kezed, azaz segítünk megírni a pályázatot és minden kritériumot érthetően elmagyarázunk.

Viszont, ha van felújításra félretett pénzed, nincs kedved bonyolult pályázatokat bogarászni, minél hamarabb szeretnéd drasztikusan redukálni a villanyszámládat és komolyabb rendszerméret korlátozás nélkül akarsz napelemet telepíteni (a 100%-os támogatásnál 5 kW a limit) szaldós elszámolásban maradva, akkor az 50%-os támogatást neked találták ki.

(A szaldó elszámolás azt jelenti, hogy az áramszolgáltató ugyanolyan áron ad és vesz át áramot – a bruttónál eltér a két egységár.)

Kérj díjmentes ajánlatot Blum András napelem tanáncsadónktól vagy add meg a telefonszámodat és 72 órán belül visszahív

Add meg a telefonszámod, ha napelemes rendszer telepítésén gondolkodsz, de nem tudod, merre indulj és egy napelemszakértőnk 72 órán belül visszahív – ha pedig van kb. 8 perced és rögtön ajánlatot szeretnél kapni, akkor töltsd ki a kalkulátorunkat és 48 órán belül az e-mailjeid között lesz egy dokumentum a megtérülésről, az átfutási időről és a telepítés részleteiről.

[ws_form id="3"]

Bemutatunk néhányat a mosolygós ügyfelünk közül

Herczegfalvi Gergely

“Csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon rendezetten dolgoztak a srácok mintha sajátjukat építették volna. Kár, hogy nincs több pont.”

Fruzsina Papai
“Gyors, precíz munka. Az adminisztrációs és a kivitelezés része is gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Árajánlat pontos, jól átlátható és korrekt.”
istijasi
“Köszönöm a GreenSys Electric munkáját.Maximálisan elégedett vagyok velük.A telepített napelemes rendszer tökéletesen működik.Precízen és összehangoltan dolgoztak,látszódott a szakértelem.Köszönöm az üzletkötő és kapcsolattartó munkatársak rugalmas munkáját,hogy bármikor készséggel válaszoltak kérdéseimre”
Ilona Hangonyi
“Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, segítőkészek, türelmesek. Készségesen tájékoztattak minden részletrôl a nepelemes rendszerrel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan. A szerelők ügyesen, körültekintôen végezték a munkâjukat. Köszönjük szépen.”
Budapest 6kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
6kw-os napelemes rendszer
Páty 6kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
6kw-os napelemes rendszer
Hőgyész 12kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
12kw-os napelemes rendszer
Halásztelek 3kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
3kw-os napelemes rendszer
Ölbő 7kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
7kw-os napelemes rendszer
Sándorfalva 35kw-os napelemes rendszer jonapelem.hu
32kw-os napelemes rendszer

Gyakran felmerülő kérdések és érthető válaszok

Ha mégsem kaptál választ a kérdésedre, akkor írj a blum.andras@jonapelem.hu email címre és igyekszek 72 órán belül reagálni.

Miért sürgetitek a csatlakozást?

Erre egy csomagot is létrehoztunk (Okos csatlakozási csomag), mert így tudod bebiztosítani, hogy szaldó elszámolásban maradj és elkerülöd, hogy a hálózat túlterheltsége miatt lemaradj a napelemrendszer telepítéséről.

Mennyi az engedélyeztetés ideje?

Attól függ, hogy pályázatot is igénybe veszel – és ha igen, melyiket – vagy önerőből kezdesz bele a projektbe. Írj nekünk (blum.andras@jonapelem.hu)
vagy csörögj rám +36 (30) 39 22 717 és pontosabbat tudunk mondani arról, mire számíts a tervezett anyagi források mellett.

Mennyi ideig érvényes az engedélyem?

1+1 évig a megadott engedélyeztetési időn belül.

A rendszer telepítése után még kapcsolatban maradunk?

Persze, mert mi is akkor vagyunk nyugodtak, ha látjuk, hogy minden rendben van a rendszereddel. Lesz egy online felületet, amit te is és mi is látunk, ezen tudjuk ellenőrizni a rendszer teljesítményét és így tudunk gyorsan reagálni, ha valami szokatlant tapasztalsz.

Milyen termékekkel dolgoztok?

Többféle gyártótól szerezzük be a paneleket, tartószerkezeteket és invertereket, mert minden épületre és büdzsére más kombináció lesz a tökéletes. Egyiket sem fogjuk rád erőszakolni, de őszintén elmondjuk, melyik típust és miért ajánljuk neked (garanciát márkától függetlenül vállalunk).

Mit takar a lineáris termelési garancia?

Ezzel azt garantáljuk, hogy a panel termelési teljesítménye a következő 25 évben nem esik 80% alá.

Pályázatok megírásában is tudtok segíteni?

Persze, csak szólj, hogy erre is alapozol.

Maximum hány kW-os fogyasztásig lehet telepíteni a rendszert?

Attól függ, hogy támogatást is igényelsz-e. A 100%-osnál van egy 5 kW-os korlát, az 50%-osnál és az önerőből finanszírozásnál viszont a családi házaknál átlagosan szükséges 15 kW-os rendszer is gond nélkül telepíthető.

Miért javasoljátok inkább az 50%-os támogatást a 100%-os helyett?

Azért, mert az 50%-os támogatásnál lényegesen kevesebb kritériumnak kell megfelelni és gyors az ügyintézés, míg a teljes támogatásra kétszeres túljelentkezés van, ezért a kivitelezés pár hónap helyett kb. 1 év.

Azért a 100%-os pályázatban is tudtok segíteni?

Jelenleg nincsen nyitott 100%-os állami támogatás.  Amint lesz persze, szívesen – különösen azért, mert ezek megírásához jól jön a tapasztalat. Csak arra számíts, hogy itt nagy adag türelemre lesz szükséged, mert csak a dokumentáció és az elbírálás is hónapokig eltarthat – a kivitelezésre pedig csak ezután kerül sor.

[ws_form id="3"]

Minden jog fenntartva © 2012- 2022 Greensys Electric Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-203864  – Adószám: 24062828-2-13  –  MKB Bank Zrt. Forint számla: 10300002-10573414-49020013 –  OTP Bank Nyrt Forint számla: 11742111-25347757