Kazincbarcika és környéke napelemes rendszerek

Iroda/ Telephely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
info@gsenapelem.hu

Váltson olyan energiaellátóra, ami a megtérülése után profitot is termelhet

(és csökkentse a kivitelezési költséget a gördülékenyen igényelhető 50%-os támogatással)

Az áram világpiaci drágulását nem tudja befolyásolni. Azt viszont elhatározhatja, hogy telepít egy fenntartható rendszert, ami közel nulla költséggel gondoskodik az otthona (vagy a cége) áramellátásáról, miután visszahozta az árát.

Szeretnénk, hogy megalapozott döntést tudjon hozni, ezért a Kazincbarcika és környéke területi napelem-tanácsadónktól ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatot vagy helyszíni felmérést kérhet.

Tovább olvasva megérti, miért csillog egyre több háztetőn napelem és miért telnek be hamar a kivitelezők kapacitásai.

25 év

Termelési garancia

1-2 hónap

teljeskörű ügyintézéstől a telepítésig

3000+

ügyfelünk már mosolyog

Sem az energiaárak, sem az infláció tetőzését nem látjuk

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy minél előbb vált valaki alternatív energiaforrásra, annál hamarabb szabadul meg egy folyamatosan emelkedő kiadástól – aki strapabíró napelemrendszert választ, az a megtérülés után akár haszonra is számíthat.

Azért foglalkozunk közel 10 éve napenergiával, mert ezt a fenntartható energiaforrást tudjuk hatékonyan kihasználni itthon.

Nemcsak a cégek működését és a családok költségeit akarjuk kiszámíthatóbbá tenni, hanem az ökológiai lábnyomunk csökkentéséből is ki szeretnénk venni a részünket.

Utóbbit a napenergia azzal támogatja, hogy a felhasználásával a házak és épületek minden villanyfeloltással és mosogatógép-elindítással ~90%-kal kevesebb szén-dioxidot termelnek a fosszilis energiaforrásokkal nyert áramhoz képest.

Szintén a fenntarthatóság miatt telepítünk minden rendszert évtizedekre, és olyan körültekintően, mintha a saját otthonunkon dolgoznánk.

A biztonság kedvéért egy online felületen a munka befejezése után rendszeresen ellenőrizzük a rendszere teljesítményét, hogy gyorsan tudjunk reagálni, ha valami szokatlant tapasztal.

Miért fogja 3 hónap múlva azt gondolni, hogy „szerencse, hogy időben elkezdtem a projektet”?

Azért, mert 2020 óta rekordmértékben (kb. évi 150%-kal) nő a beépített napelemek száma. A lendület jó eséllyel idén is megmarad az állami támogatások és a kedvező, szaldó elszámolás miatt.

Ez azzal jár, hogy egyes áramszolgáltató hálózatok napelemrendszer befogadóképessége lassan betelik és a kivitelező cégek kapacitásai hónapokra előre le vannak kötve – vagyis jóval hosszabb az átfutási idő.

Ráadásként a globális alapanyaghiány kezd begyűrűzni a napelempanelek, rögzítések és villamos anyagok piacára, ezért elképzelhető, hogy nemcsak drágábbak, hanem várólistás termékek is lesznek.

Ettől függetlenül nem akarjuk sürgetni

Mert vakvágányra futhat, ha félinformációk alapján bök rá egy kivitelezőre, panelekre vagy intverterre.

Csak azért kérjük, hogy minél előbb keressen egy szimpatikus és megbízható tanácsadót, aki segít eligazodni a gyártók között és kiszámolja, mennyi idő alatt térülne meg Önnél a 30-40 évre tervezett rendszer, mert látjuk a potenciális érdeklődésdömpinget.

 A cégválasztásnál a garanciára és a tapasztalatra nagyon figyeljen, tehát szólaljon meg Önben a vészcsengő, ha pár éve alakult a cége (mert lehet, hogy csak a trendre ültek fel) vagy az értékesítő mindenáron Önre akar sózni egy-egy márkát.

Greensys Electric Kft.

Kazincbarcika és környéke napelemes rendszerek

Ezen a számon eléri hétköznap 8:00-16:00-ig

info@jonapelem.hu

Bármikor írhat neki

Úgy is dönthet, hogy továbbfizeti a dráguló villanyszámlákat – vagy kivár és talán lecsúszik a csatlakozási engedélyről

De ha elhatározta, hogy időben utánaszámol, mennyi idő alatt hozná vissza Önnél a napelemrendszer az árát, akkor kérjen díj- és kötelezettségmentes ajánlatot vagy helyszíni felmérést a Kazincbarcika és környéke területi tanácsadónktól.

Ha tetszenek a számok, akkor ő fog segíteni a stresszmentes hálózati csatlakozásban, a pályázatok megírásában, beadásában és Ön mellett lesz a telepítés minden mozzanatánál.

Vagyis abban a nyugalomban vághat bele a projektbe,
hogy egy megbízható szakértő és egy lelkiismeretes csapat akár úgy old meg gikszereket, hogy Ön nem is tud róla

(mert szinte minden kivitelezéssel kapcsolatos terhet leveszünk a válláról).

*Szerintünk az 50%-os támogatás a gyorsabb elbírálás és a szaldós elszámolás miatt, üti a 100%-ost

Persze nem mindenkinél.

Ha az átlagnál kevesebbet keres, hátrányos helyzetű területen él, nem zavarja, hogy a telepítés 1-3 hónap helyett kb. 1 évig fog tartani, tudja, hogy a fordulópontnál vállalnia kell a bruttó elszámolást és fel van rá készülve, hogy a túljelentkezés miatt elutasíthatják a pályázatát, akkor hajrá.

Ebben az esetben is szívesen leszünk a jobb keze, azaz segítünk megírni a pályázatot és minden kritériumot érthetően elmagyarázunk.

Viszont, ha van felújításra félretett pénze, nincs kedve bonyolult pályázatokat bogarászni, minél hamarabb szeretné drasztikusan redukálni a villanyszámláját és komolyabb rendszerméret korlátozás nélkül akar napelemet telepíteni (a 100%-os támogatásnál 5 kW a limit) szaldós elszámolásban maradva, akkor az 50%-os támogatást Önnek találták ki.

(A szaldó elszámolás azt jelenti, hogy az áramszolgáltató ugyanolyan áron ad és vesz át áramot – a bruttónál eltér a két egységár.)

Adja meg a telefonszámát, ha napelemes rendszer telepítésén gondolkodik, de nem tudja, merre induljon el és egy napelemszakértőnk 72 órán belül visszahívja – ha pedig van kb. 8 perce és rögtön ajánlatot szeretne kapni, akkor töltsd ki a kalkulátorunkat és 48 órán belül az e-mailjei között lesz egy dokumentum a megtérülésről, az átfutási időről és a telepítés részleteiről.

[ws_form id="3"]

Bemutatunk néhányat a mosolygós ügyfeleink közül

Herczegfalvi Gergely

„Csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon rendezetten dolgoztak a srácok mintha sajátjukat építették volna. Kár, hogy nincs több pont.”

Fruzsina Papai
„Gyors, precíz munka. Az adminisztrációs és a kivitelezés része is gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. Árajánlat pontos, jól átlátható és korrekt.”
istijasi
„Köszönöm a GreenSys Electric munkáját.Maximálisan elégedett vagyok velük.A telepített napelemes rendszer tökéletesen működik.Precízen és összehangoltan dolgoztak,látszódott a szakértelem.Köszönöm az üzletkötő és kapcsolattartó munkatársak rugalmas munkáját,hogy bármikor készséggel válaszoltak kérdéseimre”
Ilona Hangonyi
„Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, segítőkészek, türelmesek. Készségesen tájékoztattak minden részletrôl a nepelemes rendszerrel és az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan. A szerelők ügyesen, körültekintôen végezték a munkâjukat. Köszönjük szépen.”
Gyöngyössolymos 5kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
5kw-os napelemes rendszer
Szigethalom 5kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
5kw-os napelemes rendszer
Csetény 50kw-os napelemes rendszer jonapelem.hu
50kw-os napelemes rendszer
Tököl 25kw-os napelemes rendszer jonapelem.hu
23kw-os napelemes rendszer
Győr 6kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
6kw-os napelemes rendszer
Budapest 8kW-os napelemes rendszer- jonapelem.hu
8kw-os napelemes rendszer

Gyakran felmerülő kérdések és érthető válaszok

Ha mégsem kapott választ a kérdésére, akkor írjon a info@jonapelem.hu email címre és igyekszek 72 órán belül reagálni.

Miért sürgetjük a csatlakozást?

Erre egy csomagot is létrehoztunk (Okos csatlakozási csomag), mert így tudja bebiztosítani, hogy szaldó elszámolásban maradjon és elkerülje, hogy a hálózat túlterheltsége miatt lemaradjon a napelemrendszer telepítéséről.

Mennyi az engedélyeztetés ideje?

Attól függ, hogy pályázatot is igénybe vesz-e – és ha igen, melyiket – vagy önerőből kezd bele a projektbe. Írjon nekünk (info@jonapelem.hu)
vagy csörögjön rám +36 (70) 940 50 60 és pontosabbat tudunk mondani arról, mire számítsunk a tervezett anyagi források mellett.

Mennyi ideig érvényes az engedélyem?

1+1 évig a megadott engedélyeztetési időn belül.

A rendszer telepítése után még kapcsolatban maradunk?

Persze, mert mi is akkor vagyunk nyugodtak, ha látjuk, hogy minden rendben van a rendszerével. Lesz egy online felületet, amit Ön is és mi is látunk, ezen tudjuk ellenőrizni a rendszer teljesítményét és így tudunk gyorsan reagálni, ha valami szokatlant tapasztal.

Milyen termékekkel dolgozunk?

Többféle gyártótól szerezzük be a paneleket, tartószerkezeteket és invertereket, mert minden épületre és büdzsére más kombináció lesz a tökéletes. Egyiket sem fogjuk Önre erőszakolni, de őszintén elmondjuk, melyik típust és miért ajánljuk Önnek (garanciát márkától függetlenül vállalunk).

Mit takar a lineáris termelési garancia?

Ezzel azt garantáljuk, hogy a panel termelési teljesítménye a következő 25 évben nem esik 80% alá.

Pályázatok megírásában is tudtok segítenek?

Persze, csak szóljon, hogy erre is alapoz.

Maximum hány kW-os fogyasztásig lehet telepíteni a rendszert?

Attól függ, hogy támogatást is igényel-e. A 100%-osnál van egy 5 kW-os korlát, az 50%-osnál és az önerőből finanszírozásnál viszont a családi házaknál átlagosan szükséges 15 kW-os rendszer is gond nélkül telepíthető.

Miért javasolják inkább az 50%-os támogatást a 100%-os helyett?

Azért, mert az 50%-os támogatásnál lényegesen kevesebb kritériumnak kell megfelelni és gyors az ügyintézés, míg a teljes támogatásra kétszeres túljelentkezés van, ezért a kivitelezés pár hónap helyett kb. 1 év.

Azért a 100%-os pályázatban is tudtok segíteni?

Jelenleg nincsen nyitott 100%-os állami támogatás.  Amint lesz persze, szívesen – különösen azért, mert ezek megírásához jól jön a tapasztalat. Csak arra számítson, hogy itt nagy adag türelemre lesz szüksége, mert csak a dokumentáció és az elbírálás is hónapokig eltarthat – a kivitelezésre pedig csak ezután kerül sor.

[ws_form id="3"]

Minden jog fenntartva © 2012- 2024 Greensys Electric Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-203864  – Adószám: 24062828-2-13  –  MKB Bank Zrt. Forint számla: 10300002-10573414-49020013 –  OTP Bank Nyrt Forint számla: 11742111-25347757